ComfoAir 70 - decentrální komfortní větrací jednotka HLINÍK

Jednotka pro řízené větrání s rekuperací tepla, která je ideální pro dodatečnou instalaci do dvou místností. Zajistí dostatečný přísun vzduchu pro

45 456,07 CZK 37 567,00 CZK bez DPH
Na dotaz
Hlídat dostupnost produktu

Stisknutím tlačítka souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Kód produktu: 527007230
Dodání: 14 dní

Jednotka pro řízené větrání s rekuperací tepla, která je ideální pro dodatečnou instalaci do dvou místností. Zajistí dostatečný přísun vzduchu pro zdravý spánek, odvede škodlivý CO2, šetří energii pro vytápění a zbaví vás hluku zvenčí, který by jinak rušil váš spánek při otevřeném okně. Jednoduchá instalace (viz video). Dodávka jednotky je možná i s odbornou instalací, pokud bude žádána. Cena na základě místního šetření a cenové nabídky.

Technické parametry:

Průtok vzduchu 65 m3/hod (50 Pa), entalpický křížový protiproudý výměník tepla s rekuperací vlhkosti, pro interiérovou instalaci na obvodovou stěnu, s možností napojení potrubí přívodu nebo odsávání vzduchu do/z přilehlé místnosti, s integrovaným ovládacím panelem, bez potřebné stěnové instalační trubky. Výstup přiváděného vzduchu na zadní nebo boční straně (vpravo) DN 100, Vstup odváděného vzduchu na zadní nebo boční straně (vlevo) DN 100. Rozměry: 440 x 660 x 154 mm (Š x V x H)

Napište nám